Om

Efter att ha smugit runt och lusläst alla möjliga julbloggar (och några till) tyckte jag för några år sen att det minsann var dags att våga ta steget fullt ut och starta min egen!

Vem är då jag?

Jo, jag är 38 år gammal, bor på västkusten (är således inte särskilt bortskämd med vita jular), är gift med mina drömmars man (som jag faktiskt lyckats konvertera till julälskare), mamma till en underbar tjej på drygt sju år och hennes snart tvååriga lillebror (bägge uppfostrade i sann julälskar-anda!). Till vardags jobbar som ingenjör (inte särskilt juligt), men är för närvarande föräldraledig på deltid. Men mest av allt är jag värsta juljunkien!

Min drömjul är såklart vit av snö, full av god mat och det viktigaste av allt, firas tillsammans min älskade familj, släkt & vänner!  Jag älskar allt pyssel och bak/matlagning som har med julen att göra, alltifrån de egenpysslade julkorten till den inlagda sillen och de hemgjorda pralinerna.. Jag är en sån som tycker bättre om att tänka ut, slå in och ge bort julklappar hellre än att få dem själv. Jag värnar såklart om de traditioner som känns viktiga för mig, men försöker samtidigt vara öppen för nya inslag och förbättringar av julfirandet. Stilmässigt skulle jag nog beskriva mig som Jenny Nyström goes Disney, en salig mix av allt jag tycker är fint, ibland gränsande till vulgärt enligt vissa i min omgivning…

Julpussar

En reaktion på ”Om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s