Välkommen hit!

Efter att ha smugit runt och lusläst alla möjliga julbloggar (och några till) tyckte jag att i år är det minsann dags att våga ta steget fullt ut och starta min egen!
Vem är då jag?
Jo, jag är mamma, västkustbo, ingenjör, fru & matte bland mycket annat, men framförallt är jag en sann julälskare! Jag börjar längta efter glögg och saffransbullar redan innan midsommar, fundera på julklapparna sådär strax efter semestern och planerar julfirandet året om!

Men nu är det redan sista oktober, Halloween är avklarat (vilket jag för övrigt mest ser som ett hinder som måste klaras av innan jag kan fokusera helhjärtat på julen),  Allhelgonadagen står för dörren och sen väntar en månads uppladdning innan första advent. Så.. Är ni med..? För nu kööör vi!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s