Ett (kärt) bekymmer mindre!

Igår fick jag reda på att jag vunnit Victorias Juls tävling om en adventsljusstake från Royal Design!

Gissa om jag blev glad!! 🙂

Har funderat de senaste månaderna på vad jag ska ha för adventsljusstake i år. Förra året hade jag min ”vanliga” 50-talsstake i ljusgrön keramik. Fyllde den med mossa och stoppade ner lite söta små djur.

2012-12-13-2080

Funderade på om jag skulle variera mig i år med att stoppa i polkagrisar (skulle bli uppätna i ett nafs), små fina julgranskulor i glas (skulle snabbt hamna bland dotterns ”skatter” i ett gömsle i hennes rum) eller nötter (har haft det förut, lite tråkigt).

Men nu slipper jag fundera mer! Snart flyttar den här finingen hem till mig!

Julgris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s