Jag är en liten tant…

som broderar korsstygn! Svärmor och alla hennes syskon har varsin sån här broderad vepa som min mans mormor broderat.
Superfin tycker jag! Och letade upp mönstret till den och satte igång att brodera själv. Men för att inte göra den likadan som alla andras satte jag mig på pinterest och letade upp lite roligare alternativ till de klassiska julsymbolerna på vepan. Plus att jag valde att göra min i fler färger än bara rött.
Hoppas jag hinner klart innan jul bara! 🙂

5 reaktioner på ”Jag är en liten tant…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s