Färgtema på julen/i granen?

En sak jag lagt märke till senaste åren är att det går rätt mycket trender i julgranspyntet. Senaste åren har det varit mycket ugglor och starka färger, och nästan alla (hypade) inredningsbutiker i Köpenhamn satsade på antingen extremt naturnära dekorationer i trä, klarglas & metall

trä

alternativt öste på med färger och glitter, framförallt rosa, turkost & limegrönt. 

rosa

Sen snubblade jag över en artikel i den här tidningen om just årets trender i granen, enligt artikeln är det precis som jag märkt i butikerna.

 VH

Hur tänker ni om det här?

Köper ni nya julkulor varje år och håller ett visst tema? Eller håller ni er till klassiska dekorationer (typ rött, silver, vitt & guld) som funkar år efter år..?

Eller gör ni kanske som jag som samlar på mig kulor högt och lågt bara för att jag tycker om dem och öser sen i dem allihop i granen, oavsett färg & stil? När jag klär min gran brukar bristen på tomma grenar vara den enskilt största faktor som får mig att avsluta projektet… 🙂

2 reaktioner på ”Färgtema på julen/i granen?

    • Carina skriver:

      Precis min åsikt! Och oftast går det ju nån sorts röd tråd i ens smak så saker man gillar funkar oftast ihop tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s