Utmaning dag 06: Favoritjulpyssel att göra själv

Mitt absoluta favoritpyssel är nog när årets julkort ska göras!

Det inbegriper nästan alla mina favoritmoment!

1. Jag får en störtbra anledning att fotografera!

2. Jag älskar att papperspyssla; scrapbooking & cardmaking är två av mina favorithobbys!

3. Jag kan involvera dottern i det (fotot föreställer naturligtvis henne, och hon kan vara med och färdigställa julkorten om man anpassar nivån på pysslet lie, dessutom älskar hon att sätta på frimärken och posta kort/brev).

4. Mottagarna bli glada när de får sina kort!

Kort sagt, alla blir nöjda! En win – win liksom.. 🙂

Jag vill tyvärr inte bidra med någon sneakpeek på årets kort här än då jag vet att flera av mottagarna smyger omkring och läser, men det kommer! Tills dess finns förra och förrförra årets kort finns att beskåda här.

En reaktion på ”Utmaning dag 06: Favoritjulpyssel att göra själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s