A message from Santa!

Hittade den här roliga sidan igår, en amerikansk sida som är till för att övertyga barn om att tomten finns. Man laddar upp en bild på barnet i fråga, fyller i lite fakta (bl a ålder, namn och land) samt vad barnet önskar sig och om det är ”naughty or nice”, sen genererar sidan en kort film som verkar vara ett personligt meddelande från tomten.

Och jag ska erkänna, jag testade på min dotter igår och trots att filmen är på engelska så fattade hon att filmen handlade om henne (hon såg bilden på sig själv och kände igen sitt namn) och köpte det med hull och hår!

Fast jag kanske är en elak mamma som lurar mitt barn att tomten existerar..? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s