Utmaning dag 12: Vad har du för juligt i din väska?

Jag ska erkänna, jag har inte ägnat dagens utmaning en tanke idag. Har haft fullt med jobb och hem idag… När jag såg dagens tema var min första impuls att nä, herregud, jag har ju inget juligt alls i min väska! Var tvungen att springa ner till hallen för att kolla, och när jag började rota hittade jag både en tomteteckning, julfrimärken och några julgodisar från jobbet!

Så, here it is; Julpussar presenterar stolt dagens utmaning/skörd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s