Utmaning dag 13: Såhär firar/firade jag Lucia

Min luciamorgon började i tv-soffan tillsammans med dottern framför luciamorgon på Hovstallet. Jag gillar att se och lyssna på nåt av luciafirandena som tv-sänds på morgonen innan vi åker till dagis/jobb..

Sen flöt dagen på som vilken dag som helst på jobbet (lite mer julgodis möjligtvis), innan jag åkte till luciatåget i kyrkan med dotterns dagis. Och vilket härligt luciatåg sen! Enda lucian var en pojke, dottern var ängel och sen var det en härlig blandning av tomtar, pepparkakor och stjärngossar, men inga tärnor? Glitter kanske är ute nuförtiden…

Efter kyrkan ar det dags att bege sig till julbord med jobbet, ett gott sådant! Med precis allt jag efterfrågar i matväg och ett stooort gottebord! Trevliga kollegor till sällskap gör ju inte saken sämre!

Och där är jag nu, mätt som en jag vet inte vad..

Man kanske skulle bege sig hemåt strax och krypa ner i sängen? I helgen väntar granjakt och julbak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s