Nytt liv för julgranen och ny blogg!

Nu är julen över och bloggen känns lite som att den går på sparlåga. Många andra julbloggare har redan sagt tack och hej, eller snarare på återseende och jag får väl också sälla mig till den skaran.
Men idag när jag slaktade granen och den fick ett nytt liv som kronärtskocksisolering kom jag på att här finns ju ett drömläge för att göra en snygg övergång och byta ämne för att presentera min nya trädgårdsblogg! Varmt välkommen dit, här ses vi väl om ett halvår eller så igen. När jag börjar längta efter julen igen… 🙂

2 reaktioner på ”Nytt liv för julgranen och ny blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s