Åhlens julsortiment 2014!

Åhlens brukar sällan göra mig besviken med sina julprylar, jag kanske inte vill ha precis allt varje år, men det finns alltid några guldkorn att plocka! Efter att ha kikat igenom deras pressbilder (finns här) så kan jag konstatera att följande åkt upp på min inköps-/vill-ha-lista!

För det första, någon av de här fina adventsstjärnorna får gärna flytta till ett fönster nära mig!

Sasong_belysning-3224 Sasong_belysning-3235

Kökstextilier med glada, juliga mönster & figurer kan man väl aldrig få för många av..?

kokstextil-3479 kokstextil-3481 kokstextil-3461

Och i min gran tror jag att de här dekorationerna skulle göra sig ypperligt!

Sasong_hangande_dekorationer-0005 Sasong_hangande_dekorationer-0012 Sasong_hangande_dekorationer-0031 Sasong_hangande_dekorationer-0032 Sasong_hangande_dekorationer-0051_silver sasong_hangande_dekorationer-3397

Och på tal om julgranspynt, är inte ren-kulan här ovan väldigt lik Hoptimists renkulor som jag dreglade efter i Köpenhamn förra julen..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s