Favoritpapper i repris!

Åkte förbi Ikea i helgen och stannade till som hastigast. Kunde bara inte låta bli att plocka med mig en förpackning av mitt favoritjulklappspapper från förra julen! Och som om det inte var nog så har jag det i rosamönstrat också sen i somras…

Det kommer bli många rosa och gröna klappar till jul känner jag! 😉

WP_20140921_17_27_46_Pro

 

Och även om de inte hunnit få upp sitt julsortiment än (kommer i oktober om jag inte är felinformerad) så hittade jag de här söta glasen! Trist att våra köksskåp redan är överfulla, annars hade de lätt fått följa med mig hem de också!

WP_20140921_13_28_13_Pro

 

4 reaktioner på ”Favoritpapper i repris!

    • Carina skriver:

      Ja, visst var de söta..? 🙂 Funderar fortfarande på om det finns några gamla glas i köksskåpen som man skulle kunna offra för att få plats med de här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s