Doftljus!

Doftljus verkar vara populärt hos julbloggare och jag är väl inget undantag… Själv slängde jag precis iväg en beställning på mina två julmåsten:

cinnamon stick Kitchen Spice

Cinnamon Stick och Kitchen Spice från Yankee Candle. Bägge är ganska kryddiga juldofter; Cinnamon Stick är just en ren kaneldoft, medan Kitchen Spice är lite mer fruktig med toner av apelsin, ingefära och nejlika utöver kaneldoften.

Resten av ”doftljussäsongen” (läs: höst & vårvinter) håller jag mig oftast till nåt vaniljaktigt, gärna Yankee Candles budgetlinje Simply Home och doften Sugared Vanilla. Den kan vara lite svår att få tag på här hemma, men i USA hittar man den oftast i Yankee Candles egna butiker och outlets.

sugared vanilla

Sen föredrar jag tumblerljusen framför jar(syltburks)-modellerna, men det är min egen högst personliga åsikt att de är snyggare!

5 reaktioner på ”Doftljus!

 1. alexandra edberg skriver:

  åhh en av mina jul favvisar är sugared apple även red appel wreath och kitchen spice blir ingen jul utan dessa dofter 😉

  • Carina skriver:

   Tack för tipsen! Det blir så himla lätt att man håller sig till sina favoriter när man väl står i butiken, jag brukar bli alldeles överväldigad av alla dofter…
   Men jag har länge varit sugen på någon av de lite kryddigare apple-dofterna, har varit inne på att testa Apple Cider & Apple Spice, men nu ska jag nog ge dina förslag en chans också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s