Juligt mönster på Åhléns!

Var en runda inom Åhlens i ett helt annat ärende idag när jag sprang på den här stickade pläden och kuddfodralet i fair isle-mönster. Känns de inte lite juliga..? Själv hade jag kunnat tänka mig att svepa in mig i filten en kulen vinterdag med en kopp varm choklad och en bra bok… *drömmer mig bort*

8 reaktioner på ”Juligt mönster på Åhléns!

  1. Carina skriver:

    Funderar på om jag kanske skulle ta och slå till… Synd bara att maken är av en annan åsikt än mig när det gäller antalet filtar som får plats i soffan! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s