Det kom ett paket med böcker…

Beställde ju den här för en dryg vecka sen och igår hämtade jag ut paketet. Och eftersom jag är en borderline shopoholic så var ju såklart den boken inte den enda som fick följa med i varukorgen (internetshopping for the win!).

2

När jag öppnade försändelsen som hastigast igår kväll låg det ytterligare två böcker med i paketet.

3

Först den här godingen som jag bara inte kunde låta bli! 69 kr för en bok full av julklappsetiketter tyckte jag först lät lite dyrt, men när jag sen tänkte efter, man får faktiskt 400 etiketter för det priset, och inte vilka etiketter som helst! Ursöta etiketter med fina illustrationer i en mängd olika färgställningar! Och vad kostar ett vanligt ark med julklappsetiketter? 20 kr för 10-15 stycken typ..? Då får man rätt många etiketter för pengarna i den här boken!

4 5 6

Sen låg såklart julklappsboken jag beställt, men underst i högen låg en annan favorit..

8

Senaste utgåvan av Better Homes and Gardens ”Best of Christmas Ideas”! Den här kom ut förra året så egentligen är den ju ingen nyhet, men med tanke på hur mycket jag bläddrat i föregående utgåva som kom ut 2009 så tyckte jag att det var hög tid att investera i ett nytt ex fullmatat med ny inspiration!

5 reaktioner på ”Det kom ett paket med böcker…

  • Carina skriver:

   Den är helt underbart fantastisk!
   Hade jag bara fått välja ett julmagasin att bläddra i resten av livet hade det blivit någon utgåva av Better Homes & Gardens ”Best of Christmas Ideas”! 😉

  • Carina skriver:

   Ja, det var nog den största överraskningen! Att det fanns så många olika färgställningar och -kombinationer att välja på! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s