Tips för tidningsshopping!

Nu har jag egentligen inte särskilt långt till min närmsta Pressbyrånbutik, men den ligger liksom lite avigt till (vid tågstationen, ett ställe jag sällan har anledning att besöka), dessutom vet man aldrig riktigt i förväg precis vilka tidningar de har inne eller om just det numret man vill ha är slutsålt..

Dagens tips blir helt enkelt www.pressbyrån.se! Dels hittar man de vanliga svenska jultidningarna som Allers Julmagasin och julspecialerna från Hemmets Journal (jag visste inte att det fanns två!), men sen hittar man även kul och lite udda magasin, t ex norska stämpel/pysseltidningen Ett Trykk eller den danska versionen av Isabellas som jag vet att många av oss saknar sen den svenska versionen lades ner. Skriv bara in vad just du är intresserad av i sökrutan längst upp till höger och se vad du hittar!

Själv fick jag hem den här i brevlådan i går innan den hunnit landa på min lokala pressbyrå – supersmidigt!

savedpicture-201410142028171

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s