Julöverraskning på Clas Ohlson!

Var inom Clas Ohlson idag och måste erkänna att jag blev positivt överraskad av detta ”gubbdagis”! Fina doftljus (men hur de luktar vågar jag inte uttala mig om, hann inte provsniffa), söta plåtburkar och en riktigt charmig canvastavla, allt på jultema!
Dessutom en stooor adventsstjärna i zinkplåt som säkert är jättefin i rätt miljö, dock inte i vårt köksfönster där jag hade behövt en…

6 reaktioner på ”Julöverraskning på Clas Ohlson!

    • Carina skriver:

      Åh, julklappstips är svårt! Beror så himla mycket på mottagaren tycker jag, men generellt så gillar jag att ge bort upplevelser. Så det och att vara lyhörd för vad mottagaren önskar sig är väl mina främsta tips! 🙂

    • Carina skriver:

      På ”mitt” Clas O stod de i hyllorna intill varandra på nåt sorts jultorg men det är kanske olika från varuhus till varuhus..? Lycka till hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s