Biltemas julgrejer!

När vi ändå var ute och åkte tidigare idag passade vi på att åka inom Biltema för ett snabbt ärende. Dottern och jag fastnade direkt innanför dörren där de satt upp sitt jultorg! Förvånansvärt mycket fina julsaker måste jag erkänna! 🙂 Vissa saker kändes inte alls som Biltema.. Kolla bara de söta glöggmuggarna nedan, eller värmeljusstakarna! Och färgerna på julgranskulorna var verkligen i min smak!

Men det enda juliga som fick följa med oss hem idag var de oemotståndliga julklappsetiketterna (för en femma arket!), en multifärgad ledslinga till dotterns adventsgran och ett litet reflexdjur i form av en ren med röd mule, Rudolf såklart! 🙂

Men det bästa av allt var nog ändå dotterns kommentar när vi kom hem igen. ”Kan vi inte plocka fram lite julpynt nu? Ta in en gran och så..?”

Näe, älskade tokfia. ❤ Där går tom min gräns (trots en ganska liberal inställning till jul), oktober är för tidigt för julgran. Punkt.

2 reaktioner på ”Biltemas julgrejer!

    • Carina skriver:

      Ja, jag kollade tillbaks till förra året, 16 november åkte den upp då.
      Tänkte jag skulle försöka se om jag kan hålla mig någon/några veckor till i alla fall… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s