Julrecept – jag vill ha!!

Det kliade ordentligt i fingrarna på mig nyss när jag stod i kassakön och såg de här två.. Jag är en sån sucker för julrecept! Men samtidigt har jag fler julkokböcker och matmagasin än jag hunnit provlaga recepten i.. Plus att jag lovat mig själv den här boken i år. Och jag är trots allt rätt traditionell av mig när det kommer till julmaten, kanske provar nåt nytt sillrecept eller några julgodisrecept om året, men inte riktigt så att det motiverar ett köp av de här två. Hur sugen jag än må vara!

SavedPicture-20141018194224.jpg SavedPicture-20141018194214.jpg

Fast å andra sidan så verkar bägge tidningarna fokusera på just sötsaker… Tja, vi får väl se om (eller hur länge) jag lyckas stå emot köpsuget!

En reaktion på ”Julrecept – jag vill ha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s