Blossa Frisk!

Fick ju med mig en flaska Blossa Frisk igår kväll när jag handlade och var såklart tvungen att testa den nu ikväll!

Första intrycket när jag öppnade och luktade på den var en ganska parfymig och snudd på syntetisk flädersmak, samma känsla fick jag när jag smakade på den kall… Förväntningarna sjönk ganska rejält får jag erkänna, men jag värmde ändå på varsin kopp till maken & mig och tur var väl det! Varm var den en helt annan upplevelse; frisk, fräsch och inte för söt! Tyvärr ingen jätteutpräglad glöggsmak heller, men helt klart drickbar! Det kan nog bli en och annan flaska till av den här sorten i vinter (även om jag egentligen föredrar röd glögg).. 🙂

4 reaktioner på ”Blossa Frisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s