Stumpastaken – en bra uppfinning!

Vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag älskar verkligen stumpastaken jag fick i julklapp av min man för några år sen.. Hade suktat efter den sen jag först såg den nån gång för typ tio år sen, men nästan glömt bort det så han lyckades verkligen överraska mig den julen!

Dels är den himla fin, sen känns det bra att kunna elda upp alla ljusstumpar som blir från andra ljusstakar och sen går den att använda för värmehållning av t ex glögg eller buffémat om man använder värmeljus och har gallret  på den. Att den sen är gjort av återvunnen aluminium gör ju inte saken sämre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s