Klart hunden ska ha en christmas sweater!

Snubblade över de här underbart söta jultröjorna till hund när jag skulle köpa godis till hunden på Granngården häromdagen! Är de inte helt underbara!? Verkar tyvärr som om de är slut på hemsidan, men uppenbarligen finns de fortfarande kvar i butik!

Tyvärr verkar de bara finnas till småhundar och inte till såna här bjässar som huserar hemma hos oss.. Man kanske skulle köpa sig ett ekonomipack garn och börja sticka en julklapp till honom..? 😉

5 reaktioner på ”Klart hunden ska ha en christmas sweater!

  1. Vilken sötnos! Det påminner mig om när jag försökte sticka en tröja till en av mina sötnosar… Jag lyckades inte så bra med resårdelen så ju längre han gick desto mer töjde tröjan ut sig och gled sakta av honom – att han har korta ben hjälpte inte till heller – haha! Nu håller jag mig till täcken som andra har gjort:)

    • Carina skriver:

      Tack! Och ja, han får ju stå ut med en hel del av Lillmattes påhitt (som t ex tomteluva & renhorn), kanske inte så konstigt att ser bekymrad ut! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s