Inspiration från oväntat håll!

Fick ett reklamblad från Ellos i brevlådan häromdan, hade väl inga jättehöga förväntningar på det (Ellos brukar kanske inte riktigt anses som cutting edge i designsammanhang), men blev positivt överraskad när jag väl tog mig tid att bläddra i det!

Det första som fångade mitt intresse vad faktiskt framsidan med den fina ”cedergranen” till höger på bilden! Precis en sån jag ville ha redan förra julen men snålade ur på… Måste nog kolla runt och se om jag hittar ett lite mer budgetvänligt alternativ den här julen!

ellos-granen

Nästa idé som slog mig hittade jag på bilden här nedan, kolla burken med ljusstumpar som står till höger på bordet. Har redan anammat den här idén till alla värmeljus sen ett par år tillbaks, men ljusstumparna till stumpastaken ligger fortfarande och dräller i en låda tillsammans med alla andra stearinljus. Varför kan inte de också få vara snygga och stå framme lättillgängligt? Tror jag ska leta upp en lämplig burk till dem redan ikväll!

ells_ljusburk

Den sista idén gäller dukningen med de udda glasljusstakarna (och några i fattigmanssilver) och julgranskulorna, definitivt en tanke jag kommer försöka tolka på något vis i årets juldukning!

ellos_ljusstakar

2 reaktioner på ”Inspiration från oväntat håll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s