Underbara kalenderljus från Broste Copenhagen (och ett DIY-tips)!

Skrev ju häromdagen att jag är på jakt efter ett fint kalenderljus; enkelt, lagom stort och i bra kvalitet. När jag kikade in hos Helénes underbara jul i helgen och fick syn på den här bilden på ett kalenderljus från danska Broste Copenhagen blev jag kär på en gång!

Så himla enkelt och fint, men ändå med en kul twist i form av de ”handskrivna” siffrorna… Letade som hastigast på nätet efter en webbshop som sålde dem och hittade två. Dels en av mina favoritbutiker i Köpenhamn; Notre Dame som tyvärr inte skickar till Sverige (fast jag ska dit i början av december!) och sen Pindhus som har både den tunna versionen och blockljusversionen.

kalenderlys-tal-broste broste-kalenderlys-

Men å andra sidan, det här verkar vara en himla enkel idé att kopiera själv! Allt som behövs är ett lagom stort ljus och en penna för stearinljus. Och en snygg handstil då såklart… Dags att börja övningsskriva kanske..? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s