Disney eller dansbana?

Ibland är skillnaden mindre än man tror…

Berättade ju om min svaghet för amerikansk julgransbelysning för ett tag sen och fick faktiskt ett tips av Erica aka Tomtens Dotter på en brittisk webbshop som hade flera olika varianter på den typen av belysning jag söker; Christmas Time UK. Tyvärr visade det sig efter några undersökande mail att de inte skickar till Sverige… Men sidan är absolut värd ett besök ändå, ett fantastiskt ställe att ”fönstershoppa från soffan” på!

Istället sprang jag på den här slingan häromdagen som kanske skulle kunna funka, kombinerad på rätt sätt vill säga med ex vis granris och stora färggranna julkulor. För som den är nu påminner den mig mer om en somrig dansbana än Disneyjul…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s