Julig farsdagspresent…

Dottern hade helt på eget bevåg köpt en farsdagspresent till sin pappa i veckan när hon var med farmor & farfar på Ikea. Jag hade ingen aning om det själv (blev lika överraskad som far i familjen), och hon var riktigt stolt över de röda led-kronljusen hon hade valt ut till honom! Fråga mig inte varför det blev just dessa, men de passade väldigt bra i vår Nordic Shine ljusstake från Design House Stockholm! Och jag ska erkänna att jag stod och klämde på den vita varianten av ljusen själv sist jag var på Ikea, men det blev liksom aldrig av att jag köpte dem…

Perfekta när man t ex vill använda en vanlig ljusstake som julbelysning i fönstret, eller helt enkelt inte vill ha levande ljus av någon annan anledning (t ex barn, husdjur, ökad brandrisk eller nåt.)

SavedPicture-2014119204830.jpg

2 reaktioner på ”Julig farsdagspresent…

  1. Jag tycker dom är så smarta! Och ditt tips om när man vill ha en vanlig ljusstake i fönstret var toppen! Klämde också på de vita…och röda när jag var på glöggeventet men har fortfarande inte blivit några.

    • Carina skriver:

      Ja, tanken slog mig när jag hade satt dit ljusen i staken och funderade på var jag skulle ställa den och plötsligt kändes köksfönstret som ett toppenalternativ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s