Utebelysningen är uppe!

Tidigt i onsdags morse när vi satt i bilen på väg in till bb råkade min man yppa att grannarna fått upp sin julbelysning kvällen innan. Där och då var jag nästan beredd att be honom vända bilen för att åka hem igen och sätta upp vår belysning! Som tur var lät jag bli så det blev bebis i onsdags ändå, men bland det första han gjorde när vi kom hem i helgen var att fråga om han skulle sätta upp belysningen! Själv hade jag nog inte orkat det än på en vecka eller två (ett kejsarsnitt tar liksom lite på krafterna) så jag blev överlycklig! Och nu är det så himla mysigt att titta ut genom fönstret och se hur fint det blev!

En reaktion på ”Utebelysningen är uppe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s