Sötsaker från Ica Maxi!

Trots attt jag är en sucker för söta och annorlunda pepparkaksformar så lyckades jag hålla mig ifrån att köpa de här fina kopparfärgade jag såg på Ica Maxi häromdagen. Inte för att de inte var fina, men tre likadana av varje form (visserligen i olika storlekar men ändå…) kändes lite trist. När det gäller såna här saker så går funktion före utseende för mig, det är liksom pepparkakorna jag vill åt. Inte själva formen… Fast jag kan tänka mig att de hade varit ursöta att pynta med, t ex hänga upp i granen, fästa på ett paket eller dekorera en blomgrupp med!


De fina kalburkarna däremot blev jag väldigt förtjust i! Kruxet där är väl bara det att jag redan har alldeles för många.. Får överväga om det är någon burk i skåpet som är värd att offra för de här, allt enligt principen ”en in, en ut”. Men tro nu inte att jag slänger fina kakburkar, nä, åker nån ut är det troligtvis fylld med kakor som julklapp, och i absolut värsta fall tom till röda korsets loppis…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s