Deluxeglögg från Lidl i spännande smaker!

Blev utsläppta på permission från sjukhuset idag och körde inom Lidl för att proviantera på vägen hem. Hittade glögg från deras Deluxesortiment i en rad olika smaker; saffran, hallon & lakrits, choklad samt whisky. Är det bara jag, eller känns det inte lite som Saturnus glöggsmaker..?

Vet att Lidl hade choklad och hallon & lakrits förra året, att jämföra med Saturnus som lanserade Delicatoboll (ganska chokladig) förra året och året innan Hallon & Lakritsskalle. I år kom Saturnus med bl a saffran, precis som den man nu hittar på Lidl..

SavedPicture-2014111521218.jpgSavedPicture-2014111521232.jpgSavedPicture-2014111521237.jpg  SavedPicture-2014111521227.jpg

Funderar på om det kanske kan vara så att Saturnus tillverkar glöggen åt Lidl..? *spånar fritt* Hur som helst är det kul med en uppstickare som vågar satsa på lite udda glöggsmaker (även om ingen av dem direkt lockar mig).

4 reaktioner på ”Deluxeglögg från Lidl i spännande smaker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s