Fynd och inspiration!

Ok, berätta inte det här för min man, men återigen har jag julfyndat på Lidl. Kan ju inte låta bli när de har så fina saker så billigt! Den här gången blev det två små batteridrivna ljusslingor och ursöta julgranskulor i form av vita och mintgröna bjällror (och ja, det pinglar om dem!).

SavedPicture-20141119113651.jpg SavedPicture-2014111911370.jpg

Planen för ljusslingorna är att de ska få lysa upp en glasburk (alternativt ett kakfat) fylld med fina julkulor (ni vet såna där gamla fina i tunt, tunt glas som man inte riktigt vågar hänga i granen när man har huset fullt av barn och hund). Inspirationen har jag som vanligt hämtat från pinterest!

inspo inspo5

 

2 reaktioner på ”Fynd och inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s