Indiska

Var inom Indiska idag på jakt efter deras nya pepparkaksformar som jag sett i flera julbloggar i år. Hade spanat in lotusblomman och ”etikettformen”, men blev ärligt talat lite besviken när jag såg dem irl. Sneda och skeva var de så det blev inget köp. Kom dessutom på att jag redan har etikettformar! Fick ju ett paket från syrran förra året med fina pepparkaksformar, bl a två etikettformar!

SavedPicture-20141124144828.jpg

Men jag hittade en massa andra fina julsaker där, bl a en hel vägg med julgranskulor!

SavedPicture-20141124144837.jpg

En fin advents-/paketkalender

SavedPicture-20141124144849.jpg

Och det jag blev gladast över och det enda som fick följa med hem idag; julte med smak av kardemumma & kanel! Det luktade oemotståndligt när jag gick förbi och jag är ju en sann tedrickade så varför inte? 🙂

SavedPicture-20141124144842.jpg

4 reaktioner på ”Indiska

    • Carina skriver:

      Jag tänkte faktiskt på dig när jag såg jordglobskulorna! Såg att de hade två olika modeller, med eller utan glitter.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s