Julmarknad

Jag glömde ju avslöja vad som fick följa med oss hem från julmarknaden i lördags! Utöver en hemsydd mössa var till ungarna så var det bara ätbara saker, god korv, marcipancigarrer och det här; varsin strut med fudge från Mariannelunds karamellkokeri! Finns i hur många smaker som helst känns det som, den ena godare än den andra.. Vi valde vanilj, lakrits (bägge försvinnande goda som ni ser på bilden!) och min favorit päronkonjak. Och sen blev det en spännande nyhet från Lustgårdens honung; honung smaksatt med chaikryddor! Ska testa den i varm mjölk nästa gång jag känner mig lite ruggig…

2 reaktioner på ”Julmarknad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s