Paketinslagning pågår!

Har lånat ut dottern till svärföräldrarna för ikväll och passar på att slå in paketen till hennes adventskalender.. I år blir det tyvärr mer paket än gemensamma aktiviteter men det är svårt att planera in roliga aktiviteter tillsammans med en oberäknelig spädis i familjen.. Får försöka klämma in bullbak, granshopping och liknande när det passar med lillprinsens ät- och sovschema istället! Hur som helst så betyder inte det här att hon kommer att drunkna i leksaker, de flesta paketen innehåller sånt hon ändå skulle ha fått som t ex kläder eller nya tuschpennor.

Och ja #1, jag märker upp innehållet i alla paket med post it-lappar för att jag ska komma ihåg och ja #2, jag småäter ”pepparkakashustakpannor” under tiden! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s