Julmust!

Provdrack de lite finare julmustsorterna jag köpte (Herrljungas premium och Dufvenkrooks original) i helgen och bägge får klart godkänt! Nu var det ingen ordentlig provsmakning (vi drack dem vid två olika tillfällen och hade inget att jämföra med), men det blir nog någon av de här vi serverar på julafton som komplement till julölen och den lagrade julmusten! Körde förbi butiken där jag hittade dem när jag hade lämnat dottern på dagis i morse och köpte upp de flaskor som fanns kvar, tyvärr inte så många.. Bara en flaska Dufvenkrooks och fem flaskor Herrljunga. Får ta en tur inom stans andra Nettobutik i eftermiddag och se ifall de har fler flaskor kvar… *håller tummarna*

SavedPicture-201412194945.jpg

En reaktion på ”Julmust!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s