Dansk jul!

Har tillbringat de senaste dagarna i Köpenhamn (mer bilder kommer!) och kunde såklart inte motstå en tidning med titeln ”Julen” rätt och slätt.. 🙂
Den känns ungefär som Amelia jul eller Allers julmagasin; lite pyssel, recept, shopping, boktips, några intressanta artiklar om olika julföreteelser och nåt hemma hos-reportage.. Rätt mysig faktiskt, men det förutsätter ju att man förstår danska hjälpligt.


Dessutom fick man en påse kryddor till en klassisk dansk honningkage med tidningen och det är jag lite nyfiken på att baka själv.. Honningkage kan väl närmast beskrivas som en blandning mellan skånsk tjock pepparkaka och vanlig mjuk pepparkaka, fast med honung istället för socker som sötningsmedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s