Julfynd från Tradera!

Jag tror det var två år sen Lindex sålde de här barntröjorna, vet att det fanns lussekattsmönster också.. Jag blev helt kär i dem och köpte bägge varianterna till dottern då. Och sen fyndade jag dem i nästa storlek på rean efter jul så hon hade förra året med. I år hittade jag en helt ny och oanvänd pepparkakströja på Tradera som dottern fick i sin paketkalender i morse. Frågan är nu hur jag löser det inför nästa år? För jag verkar ha utvecklat ett beroende… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s