Dufvenkrooks fikon & portvinsglögg och julpysseltidningar!

Min mamma skämmer bort mig! ❤ Fick med mig två pysseltidningar (bilagor till nån av dagstidningarna) och en flaska glögg hem från henne idag! Glöggen har jag varit nyfiken på sen jag läste om den första gången, men jag blev allt en liten aning besviken. Hade inte räknat med att den skulle vara fullt så söt som den är. Å andra sidan, som maken påminde mig om; fikon är ganska sött! Kanske inte så konstigt att glöggen smakar som den gör… Men jag saknar portvinssmaken! Trodde ändå att den skulle smaka ”vuxnare” på nåt vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s