Plåtburkar!

Jag är en sucker för fina juliga kakburkar i plåt! Såg en hel drös av dem när vi var i  Köpenhamn, kolla bara in exemplen nedan utformade som små (pepparkaks)hus eller vanliga runda/rektangulära med ursöt dekor på!

SavedPicture-20141210174943.jpg SavedPicture-20141210174958.jpg SavedPicture-2014121017504.jpg SavedPicture-2014121017509.jpg

Tyvärr har jag fått begränsa mig lite. Det känns inte riktigt försvarbart att fylla köksskåpen med skrymmande burkar med så begränsad användningstid… Så kraven på en burk som ska flytta in hos mig är ganska höga!

kakburkar

Den ska t ex vara finare än de jag redan har (en in – en ut) plus att de antingen ska gå att förvara i de (runda) burkar jag redan har (enligt samma princip som ryska dockor) eller vara så neutral att den går att använda året runt. Tyvärr klarade inte någon av de danska burkarna testet den här gången…

En reaktion på ”Plåtburkar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s