Chokladte

Jag är liksom många andra julbloggare en inbiten tedrickare (tycker helt enkelt inte om kaffe). Oftast håller jag mig till säkra kort som t ex Earl Grey eller Söderblandning och ibland när andan faller på (främst nu under höst & vinter) dricker jag gärna kryddigt chaite, men i morse kände jag mig lite wild & crazy och provade Apoteket Hjärtats nya tesmak, choklad och apelsin som jag fick hemskickad för några veckor sen för att prova..  Det första som slog mig när jag öppnade påsen var att det doftade verkligen choklad! Dessutom är det ett te av bra kvalitet med stora fina bitar av teblad (inget smuligt pås-te här inte!) och så innehåller det riktiga bitar av torkat apelsinskal.

SavedPicture-20141112214446.jpg

Men det här var inte riktigt min ”cup of tea” (hi hi!). Choklad må vara gott och apelsinchoklad ännu godare, men  som te funkar det här inte för mig. Jag är nog lite för konservativ tedrickare för det..

Däremot kan jag tipsa om samma apoteks röda te (rooibos) med smak av kardemumma och  kanel, det funkar utmärkt som ett koffeinfritt alternativ till chaite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s