Gårdagens julbord!

Som sagt, julbordet igår överträffade mina förväntningar! Hade mina tvivel innan eftersom stället vi skulle till är ett traditionellt steakhouse av amerikansk typ. Kan de verkligen ordna ett anständigt julbord? Men det kunde de!
10+ sillar (och lika många sorters snaps för den som ville ha det!), 5 olika sorters lax och ett dignande bord med kallskuret som toppades av en superb julskinka! Köttbullar, prinskorv, Jansons, revben och kål i alla färger man kan önska sig! Och som grädde på moset, exotiska inslag som vildsvinsskinka, bison och kamelfilé samt krokodil(!). Gottebordet ska vi bara inte gå in på… Utöver ”måstena” risgrynsgröt, pepparkakor, mandelmusslor och julgodis så fanns det säkert tio olika små ”bite sized” bakverk, småländsk ostkaka, struvor och vanliga desserter som ex chokladfondue och pannacotta.. Underhållning bjöds det också på i form av dansuppvisningar och vissa hade verkligen lagt manken till för att smälta in i vilda västerntemat som stället omger sig med.
Kort sagt, jag kom dit hungrig och utan större förväntningar men rullade därifrån, motbevisad och proppmätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s