Bloggen är bra som komihåg-notering!

Stod i affären tidigare och skulle köpa sill att lägga in, men blev lite fundersam… Var det inläggningssill eller femminuterssill jag skulle ha till svartvinbärssillen och äppelsillen? Jag hade helt glömt vilken sort jag skulle ha, men så kom jag på bloggen; där måste jag ju ha skrivit ner det! Och mycket riktigt, visst hade jag det! Så nu blev det en förpackning av varje! 🙂

SavedPicture-20141218104245.jpg

En reaktion på ”Bloggen är bra som komihåg-notering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s