Kommer sakna vår kitchiga ren..

Tjugondedag Knut närmar sig med stormsteg och jag är lite ambivalent. På tisdag ska julen dansas ut och på ett sätt blir det skönt! Vi började ju redan innan nyår med den barrande granen, sen har julen plockats undan lite här och lite där.. Nu får man en anledning att köpa nån ny krukväxt och en bukett tulpaner för att fylla tomrummet efter julpyntet, men vissa saker kommer jag sakna. Vår kitschiga amerikanska ren t ex! Så han kanske får stå kvar lite till… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s