Pepparkaksbar

Jag är väldigt ofta ”on the go”, på väg från ett ställe till ett annat. Det händer emellanåt att jag konsumerar sk mealbars på stående (gående) fot för att orka med. Perfekt mellanmål att ha liggande i väskan eller bilen när fikasuget sätter in på olämpliga ställen/tidpunkter.
Tidigare brukade jag hålla mig till ren chokladsmak men numera finns det en smak jag alltid återkommer till; pepparkakssmak! Det finns förvånansvärt många tillverkare som fattat att pepparkakssmak är gott på mer än pepparkakor och alla är de lite olika. Vissa smakar mer som pepparkaksdeg, andra som krossade pepparkakor. Gott är det hur som helst! Och lite nyttigt försöker jag intala mig själv… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s