Yankee Candle juldofter!

Fick ett tips om den här videon från Yankee Candle för mysiga julvibbar och det funkar!

Kanske lite väl tillrättalagd och sockersöt, men jul osar den definitivt!

Jag är ett stort fan av Yankee Candles doftljus (nästan de enda jag använder), men är väl oftast lite skeptisk till just juldofterna. De brukar lukta så himla starkt och lite konstgjort ibland. Mina favoriter Cinnamon Stick och Kitchen Spice är precis sådär lagom starka och luktar mest kanel och julkryddor, men de kan ha fått konkurrens den här säsongen… Gingerbread Maple låter mycket lovande enligt beskrivningen tycker jag!

”Baking spices and the warm fragrance of cloves, with just a touch of maple, bring back memories of gingerbread cooling on cookie sheets.”

yankee candle

Jag ska definitivt provsniffa så fort jag får en chans till det! 🙂

 

9 reaktioner på ”Yankee Candle juldofter!

  1. ÄLskar Yankee Candle’s juldofter.
    Jag var faktiskt i Yankee Candle butiken i Helsingborg och luktade på Gingerbread Maple förra veckan! Riktigt otroligt god, köpte dock inte med mig den hem eftersom jag inte haft plats i resväskan haha. Dum anledning, får köpa den så fort jag hittar den igen för den luktade underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s