Risifrutti koladröm!

Igår råkade en Risifrutti koladröm göra clementinerna sällskap med hem när vi var och handlade. Jag vet att jag inte var eld och lågor över årets smak, men är ju inte sämre än att man kan ändra sig tänkte jag när vi skulle provsmaka, dottern och jag. Och förpackningen var ju  faktiskt himla söt… ❤

Och visst var den god, koladrömmen (kolaris med hallonsås för den som missat!)!. Den kommer nog få följa med hem fler gånger som alternativ till den vanliga risifruttin nu i vinter. Alltid kul med omväxling, men så värst julig var den inte.

Och slutligen ett tips till Risifrutti, nästa vinter önskar jag mig kanel och kardemummaris med äppelsås! Mums vad det hade varit gott!!

4 reaktioner på ”Risifrutti koladröm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s