Årets första glögginköp är gjort!

Gårdagens förmiddagsfika med lussebulle fick mig att börja längta efter glögg. En snabb vända inom Systembolaget igår visare att den enda de hade på hyllan var Blossas klassiska vinglögg, men jag måste ha sett besviken ut, för en kille i butiken kom strax till min undsättning och berättade att de hade en hel hylla bak på lagret med glögg som var kvar sen förra säsongen!

Morbergs starkvinsglögg fick följa med hem den här gången, vi har bara provat hans alkoholfria variant tidigare, men den här ser jag fram emot att smygsmaka framför brasan en ruggig höstkväll inom kort…

Och är det bara jag, eller gör sig inte Per Morberg väldigt bra som tomtenisse på bilden? 😉

4 reaktioner på ”Årets första glögginköp är gjort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s