Yankee candle-nyhet i butik!

Helgen som gick bjöd på en liten utflykt söderut, Helsingborg närmare bestämt..

Dels var det Ikeas julkollektion som lockade, men även Yankee Candles nyhet Gingerbread Maple som jag ville provsniffa på. Jag är lite ambivalent när det kommer till Yanke Candle-butiker, tycker att de brukar lukta alldeles för mycket och föredrar därför oftast att köpa mina doftljus online. Men när det kommer till nya dofter så blir det ju genast lite mer komplicerat, svårt att provsniffa vid datorn liksom! 😀

Därför fick det helt enkelt bli ett besök i doftljushimlen Yankee Home i Helsingborg i lördags..

Dottern hade tur för hennes favoritdoft ”marshmallowsljuset” (Fireside Treats) är månadens doft och det innebär 25% rabatt. Mycket trevligt!

Här finns verkligen doftljus för alla! Tom maken fastnade för ett par nya dofter (Barbershopkollektionen), men det slutade ändå med att han valde sin all time favorite Clean Cotton som för övrigt också är en av mina favoriter…

Men den målet med resan var som sagt Gingerbread Maple och den verkar lovande! En ganska söt, men ändå mild doft av kakor (pepparkaka, men inte riktigt så kryddig som man tänker sig den).. Dock blev det bara ett litet ljus, det fanns bara i jar (syltburksmodellen) än och jag gillar tumblerljusen bättre, så nu hoppas jag att det kommer i tumbler inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s