Provlagning på g!

Idag ska här provlagas julrecept! Närmare bestämt plommonspäckade revben från kokboken Pluras Jul och Nyår. Man kan ju inte testa nya recept på självaste julafton, tänk om det blir alldeles galet!? Nä, bättre då att provlaga innan… Har ju redan ett favoritrecept på just revben, Maud Onnermarks glöggkokta revben,  men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig..?

Receptet i sig är väldigt enkelt, revben, plommon, ingefära, fänkål, honung och soja. Plus salt och peppar då. Och det kräver ingen förkokning som mina  vanliga revben gör, återstår att se om de blir lika  möra och goda ändå, utan att först kokas…

SavedPicture-2015107144231.jpg

Jag återkommer med resultatet om några timmar! 🙂

2 reaktioner på ”Provlagning på g!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s