Juleskum Clementin!

Lyckades ju äntligen (efter mycket letande) hitta Cloettas Juleskum 2015 Clementin på Pressbyrån häromdagen.

SavedPicture-2015108215532.jpg

Planen var att spara dem till lördag, men nu kunde jag inte hålla mig längre.. De har legat där på köksbänken och suktat mig alldeles för länge och igår kväll fick jag nog. En näve tomtar slank ner av bara farten, de är farligt goda om ni frågar mig! Faktiskt bättre än originalet. Det kommer bli många fler påsar med de här läckerbitarna i år, kanske måste bunkra lite så jag klarar mig ett tag efter jul också..
SavedPicture-2015108215525.jpg

2 reaktioner på ”Juleskum Clementin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s