Det näst bästa med julmust – ett recepttips!

När jag ändå är inte i receptsvängen och det äntligen går att köpa julmust igen så måste jag ju bara tipsa om det näst bästa du kan göra med julmust! Det allra bästa är såklart att dricka den som den är… 🙂 Kycklinggryta med julmust, även kallad Julmustkyckling! Det låter kanske lite udda, men faktum är att det är supergott! Jag brukar utgå ifrån Arlas recept och sen justera det efter smak, senast blev det med lite lök, strimlad paprika och skivad zucchini i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s